• +381 (0) 38 220 220
  • +49 (0) 180 30 30 30 6
  • +41 (0) 44 315 59 59
  • +43 (0) 13 19 10 74
agent login

About Hotel

Ultra All Inclusive

of guest recommend

guest ratings

by

Përparësitë tuaja

  • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje, me kënd dietal
  • Ushqime të lehta gjatë ditës, bufe për fëmijë
  • Pijet vendore dhe disa lloje te caktuara te pijeve importuara jane ne dispozicion gjate gjithe kohes.
  • Minibari mbusht çdo ditë.

Need Assistance

Our team is 24/7 at your service to help you with your booking issues or answer related questions

+381 (0) 38 220 220
+49 (0) 180 30 30 30 6
+41 (0) 315 59 59