• +381 (0) 38 220 220
  • +49 (0) 180 30 30 30 6
  • +41 (0) 44 315 59 59
  • +43 (0) 13 19 10 74
agent login

Зa Нaс

Зa Нaс

Основана  Ð²Ð¾ средината на деведесеттите години во Приштина, Eurokoha припаѓа на групата првенци на независното воздухопловство на Косово.

За барањата  Ð¸ потребите на Албанците за патување и особено за оние од Дијаспората, со особена посветеност се грижат основачите Ремзи и Наим Ејупи. Стручната поддршка доаѓа од Тамир Презлер, член на Управниот одбор и Олаф Штаинхилб, генерален директор, кои се приклучија на компанијата во 2001 година.

Косово Ерлајнс - кој го основа првиот национален авиопревозник на Косово со германска авиокомпанија - го комплетираат спектарот на ЕУРОКОХА како тур-оператор од 2001 година.

Оттогаш, ние нудиме целосен пакет на можности за патување и тури. Нашите услуги вклучуваат меѓународни летови и пакети за одмори - како летни пакети за популарните дестинации како Турција. Еурокоха исто така, нуди целосни пакети во зимската сезона. Специјалните попусти за предвремени резервации ги прават нашите понуди уште попривлечни.

Спојувањето на семејствата - со максимална сигурност, удобност, и прифатливи цени, ова е нашата заложба. Затоа, ние соработуваме само со главните партнери во воздушниот сообраќај.

Денес, Еурокоха и Косово Ерлајнс се меѓу најдобрите амбасадори на Косово. Eurokoha е прв избор кога станува збор за летови и туристички пакети. За речиси две децении, нашите клиенти ги ценат нашите постојани понуди и сигурност. 

Работиме напорно и посветено за да им го понудиме најдоброто на нашите клиенти. За да бидеме во чекор со промените во наѓата индустрија и за да ги ги задоволиме потребите на нашите клиенти, инвестираме во

• современи технологии за подобрување на употребата на нашиот онлајн систем за резервации

• Ð²Ð¾ÑÐ¿Ð¾ÑÑ‚авување на целосна едношалтерска услуга за брзи постапки 

• Ð¿Ð¾ÑÑ‚ојано подобрување и приспособување на оперативната мрежа

• ÑˆÐ¸Ñ€ÐµÑšÐµ на мрежата на соработници

 

Станете агент

Станете агент

Дознајте повеќе за огромните предности да станете наша партнер туристичка агенција и контактирајте со нас info@eurokoha.net

Контакт

Контакт

Косово

10000 Приштинa | Веллуша е Поштме 17
Тел +383 (0) 38 220 220 | Фаx +383 (0) 38 24 91 86
Е-маил bookingprn@eurokoha.net

10000 Приштинa | Хотели Гранд
Тел +383 (0) 38 225 555 | Фаx +383 (0) 038 24 91 86
Е-маил bookingprn@kosovaairlines.com

10000 Приштинa | Шеши Нëна Терезë
Сwисс Диамонд Хотел
Тел +383 (0) 38 234 888

Аирпорт Приштина
Тел +383 (0) 38 50 20 62 | Фаx +383 (0) 38 50 20 61

 

Германија

60329 Франкфурт | Баселер CÑ‚Ñ€.  35-37
Тел +49 (0) 69 25 66 760 | Фаx +49 (0) 69 25 66 76 26
Аирпорт Тел +49 (0) 172 52 70 555
Е-маил bookingfra@eurokoha.net

40474 Дüсселдорф | Флугхафен Дüсселдорф
Терминал Ц, Счалтер 1722, 1723
Тел +49 (0) 211 17 39 930 | Фаx +49 (0) 211 17 39 938
Е-маил bookingdus@eurokoha.net

70629 Стуттгарт | Флугхафен Стуттгарт
Терминал 3, Е 3, Счалтер 3215А
 Ð¢ÐµÐ» +49 (0) 711 87 03 06 90 | Фаx +49 (0) 711 87 03 06 919
Е-маил bookingstr@eurokoha.net

40474 Дüсселдорф | Флугхафен Дüсселдорф
Терминал Ц, Счалтер 1722, 1723
Тел +49 (0) 211 17 39 930 | Фаx +49 (0) 211 17 39 938
Е-маил bookingmuc@eurokoha.net

Берлин
+49 (0) 30 56 82 14 79

Ханновер
+49 (0) 51 13 36 29 09

Хамбург
+49 (0) 40 30 39 47 58

 

Швајцарска

8060 Зüрич Флугхафен
Клотен Терминал 2 | Постфач 2365
Тел +49 (0) 44 315 59 59 | Фаx +49 (0) 44 315 59 50
Е-маил bookingzrh@eurokoha.net

4056 Басел | Флугхафен
Басел-Мулхоусе
Тел +41 (0) 61 333 00 13

Генѐва Аирпорт
Тел +41 (0) 22 346 20 01 | Фаx +41 (0) 44 315 59 50
Е-маил bookinggva@eurokoha.net