• +381 (0) 38 220 220
  • +49 (0) 180 30 30 30 6
  • +41 (0) 44 315 59 59
  • +43 (0) 13 19 10 74
agent login

About Hotel

Ultra All Inclusive

I këndshëm!

90%

of guest recommend

4.5

guest ratings

Do të kënaqeni me aktivitete të llojllojshme gjatë ditës dhe në mbrëmje.

by

Përparësitë tuaja

  • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje  
  • Mëngjes për gjumashë; gjatë ditës ushqime të ndryshme të çastit si dhe snack internacionalë, akullore; pas dite kafe, çaj dhe ëmbëlsirë, në mesnatë, supë
  • Restorante A-la-carte
  • Të gjitha pijet alkoolike dhe joalkoolike të vendit
  • Minibari mbushet çdo të dytën ditë me 2 lujë  dhe 2 l pije freskuese
  • Tenis, fitnes, pikado, pingpong, futboll të vogël, volejboll plazhi, vaterpolo, aerobik, basketboll, gjimnastikë, Shuffleboard, boccia, kanu, lundrim me pedale dhe surfim
  • Prerje flokësh pranë flokëtarit

Need Assistance

Our team is 24/7 at your service to help you with your booking issues or answer related questions

+381 (0) 38 220 220
+49 (0) 180 30 30 30 6
+41 (0) 315 59 59