• +381 (0) 38 220 220
  • +49 (0) 180 30 30 30 6
  • +41 (0) 44 315 59 59
agent login

Онлајн резервација

Лет во еден правец Повратен лет Различни Повратни Дестинации

Тргнување од

Oдење до


Враќајќи се од

Враќање доДатум на поаѓање

Датум на враќањеВозрасните

Деца

Деца: 2-11 год.

Бебиња

Бебиња: 0–23 м.  • PTK images
  • PTK images
Билтен

Добијте специјални понуди преку е-пошта

Хотел Резервација
Agent Login

Дестинации

Дестинации

Безбедни и удобни летови за Приштина од Цирих,Женева, Базел, Минхен, Берлин, Штутгарт, Дизелдорф,Хановер, Хамбург, Franfkurt, Келн/Бон и Анталија. Кон Скопје од Цирих и Дизелдорф. Кон Тирана од Келн/Бон и Штутгарт.

Резервирај сега