• +381 (0) 38 220 220
  • +49 (0) 180 30 30 30 6
  • +41 (0) 44 315 59 59
  • +43 (0) 13 19 10 74
agent login

About Hotel

Ultra All Inclusive

Mahnitës!

98%

of guest recommend

4.5

guest ratings

Resort mahnitës i klasit të lartë me shumë gjelbërim në kopësht dhe përreth.

by

Përparësitë tuaja

  • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje
  • 6 restaurante A la carte, 7 bare të ndryshme, 5 pishina, Aqua park me rrëshqitëse
  • Pijet vendore alkoolike dhe joalkoolike pa kufij në bar, snacks, çaj/kafe në mesditë
  • Minifutboll, minigolf, video lojë-ra, spa qendër
  • Programe argëtuese të rregullta çdo ditë
  • Pishinë e ndarë për fëmijët, klubi u fëmijëve (4-12 vjeç), këndi i lojërave

Need Assistance

Our team is 24/7 at your service to help you with your booking issues or answer related questions

+381 (0) 38 220 220
+49 (0) 180 30 30 30 6
+41 (0) 315 59 59