• +381 (0) 38 220 220
  • +49 (0) 180 30 30 30 6
  • +41 (0) 44 315 59 59
  • +43 (0) 13 19 10 74
agent login

About Hotel

All Inclusive

Komod!

90%

of guest recommend

4.0

guest ratings

Vetiola Reçica

Për një pushim komod me shërbim All Inclusive.

by Vetiola Reçica

Përparësitë tuaja

  • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë byfeje
  • Ushqime të lehta gjatë ditës
  • Bufe për fëmijë
  • Pijet vendore dhe disa të importuara janë në dispozicion gjatë gjithë kohës
  • Minibari mbusht çdo ditë me ujë

Need Assistance

Our team is 24/7 at your service to help you with your booking issues or answer related questions

+381 (0) 38 220 220
+49 (0) 180 30 30 30 6
+41 (0) 315 59 59