• +381 (0) 38 220 220
 • +49 (0) 180 30 30 30 6
 • +41 (0) 44 315 59 59
 • +43 (0) 13 19 10 74
agent login

About Hotel

Ultra All Inclusive

of guest recommend

guest ratings

by

Përparësitë tuaja

 • Mëngjesi, dreka dhe darka, në formëbufeje; mëngjes për gjumashët
 • Kafe/çaj dhe ëmbëlsira, snack mesnate
 • Restorant A-la carte (1 vizitë në javë)
 • Të gjitha pijet alkoolike dhe joalkoolike vendore, gjatë tërë kohës
 • Minibari mbushet çdo ditë me pije freskuese dhe birrë
 • Tenis, pingpong, aerobik, qendër fitnesi, volejboll, basketboll, gjuajtje me hark, pikado, banjë turke dhe saunë
 • Animacione gjatë gjithë ditës
 • Shtretërit, mbulesat dhe peshqirët, në pishinë dhe në plazh, pa pagesë

Need Assistance

Our team is 24/7 at your service to help you with your booking issues or answer related questions

+381 (0) 38 220 220
+49 (0) 180 30 30 30 6
+41 (0) 315 59 59