• +381 (0) 38 220 220
  • +49 (0) 180 30 30 30 6
  • +41 (0) 44 315 59 59
  • +43 (0) 13 19 10 74
agent login

About Hotel

Ultra All Inclusive

Wonderful!

97%

of guest recommend

4.5

guest ratings

Vetiola Reçica

It was very comfortable to stay and staff were pleasant and welcoming.

by Vetiola Reçica

Përparësitë tuaja

  • Mëngjesi, dreka dhe darka e bollshme në formë bufeje,mëngjesi për gjumashët, gjatë ditës meze interna-cionale dhe turke, pasdite kafe/çaj dhe ëmbëlsira, pastaj supë mesnate. Keni mundësinë e ushqimit në njërin nga pesë restorantet A-la carte (me specialitete të Lindjes së Largët, italiane, turke, franceze dhe një restorant peshku).
  • Meshkujt luten që në restorant të paraqiten me pantallona të gjatë! 
  • Pijet e ndryshme freskuese dhe alkoolike vendore, por edhe disa pije alkoolike të importuara, në baret e hapura nga ora 10.00 - 24.00, në diskotekë deri në ora 03.00 dhe në njërin nga baret 24 orë.

Need Assistance

Our team is 24/7 at your service to help you with your booking issues or answer related questions

+381 (0) 38 220 220
+49 (0) 180 30 30 30 6
+41 (0) 315 59 59