• +381 (0) 38 220 220
  • +49 (0) 180 30 30 30 6
  • +41 (0) 44 315 59 59
  • +43 (0) 13 19 10 74
agent login

About Hotel

Ultra All Inclusive

Komod!

80%

of guest recommend

3.9

guest ratings

Pranvera Bojniku

Hotel komod me shërbim Ultra All Inclusive.

by Pranvera Bojniku

Përparësitë tuaja

  • Mëngjesi, dreka dhe darka shërbehet në formë bufeje, mëngjes për gjumash
  • Restaurant a la karte
  • Në mes shujtave snack, kafe/çaj dhe ëmbëlsira
  • Pije alkoolike dhe joalkoolike gjatë 24 orëve

 

Need Assistance

Our team is 24/7 at your service to help you with your booking issues or answer related questions

+381 (0) 38 220 220
+49 (0) 180 30 30 30 6
+41 (0) 315 59 59