• +381 (0) 38 220 220
  • +49 (0) 180 30 30 30 6
  • +41 (0) 44 315 59 59
  • +43 (0) 13 19 10 74
agent login

About Hotel

Ultra All Inclusive

of guest recommend

guest ratings

by

Përparësitë tuaja

  • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje, mëngjes për gjumashët
  • Pasdite kafe/çaj dhe ëmb-ëlsira, aku llore (në orë të caktuara)
  • Tre restorante A-la carte me specialitete (me rezervim)
  • Të gjitha pijet freskuese dhe ato alkoolike të vendit nga ora 10.00 - 01.00 (njëri prej bareve është i hapur non stop)
  • Minibari mbushet çdo ditë me pije freskuese
  • Lëngjet e shtrydhura freskët janë me pagesë

Need Assistance

Our team is 24/7 at your service to help you with your booking issues or answer related questions

+381 (0) 38 220 220
+49 (0) 180 30 30 30 6
+41 (0) 315 59 59