• +381 (0) 38 220 220
  • +49 (0) 180 30 30 30 6
  • +41 (0) 44 315 59 59
  • +43 (0) 13 19 10 74
agent login

About Hotel

All Inclusive

of guest recommend

guest ratings

by

Përparësitë tuaja

  • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje, mëngjes për gjumashët; bufe dietale dhe bufe për fëmijë
  • Në mesnatë meze të lehta
  • Pasdite kafe/çaj dhe ëmbëlsira
  • Të gjitha pijet freskuese dhe ato alkoolike të vendit, prej 10.00-24.00. Lëngjet e shtrydhura nga frutat, me pagesë
  • Një fushë tenisi, futboll i vogël, basketboll, volejboll plazhi, pingpong, pikado, bilardo, fitnes, gjimnastikë, saunë, banjë turke
  • Miniklub për fëmijët prej 4-12 vjeç, animacione për fëmijë, fushë lojërash për fëmijë dhe minidisko
  • Dado sipas dëshirës, me pagesë

Need Assistance

Our team is 24/7 at your service to help you with your booking issues or answer related questions

+381 (0) 38 220 220
+49 (0) 180 30 30 30 6
+41 (0) 315 59 59