• +381 (0) 38 220 220
  • +49 (0) 180 30 30 30 6
  • +41 (0) 44 315 59 59
  • +43 (0) 13 19 10 74
agent login

Për Hotelin

Pozita: Hoteli Nerton ndodhet në Side 70 km larg aeroportit të Antalias, 2 km afër qendrës së Sides.Koha e transferit: 50 minuta

Akomodimi: Hotel Nertoni ka gjithsej  170 dhoma  të vendosura në dy ndërtesa. Ashenor në ndërtesën kryesore. Disa prej dhomave janë renovuar në vitin 2013/14. Dhomat janë të pajisura me kondicioner, telefon, mini bar, kasafortë (me pagesë), TV/Sat, ballkon ose terrasë, tharëse flokësh .Pishina të ndara për fëmijët me rrëshqitëse, po ashtu ka plazhin privat ku shtretërit, ombrellat dhe peshqirët janë pa pagesë.

Sporti dhe koha e lirë: Për të rriturit ky hotel përkujdeset që ata të jenë të argëtuar gjatë gjithë kohës si në mbrëmje ashtu edhe gjatë ditës me aktivitete të ndryshme si: palestër, ping pong, pikado, volejboll etj. Një herë në javë organizohet edhe nata turke, ajo përmban nje dush turk me sauna dhe masazhe (me pagesë), ndërsa fëmijët argëtohen nga grupet e animatorëve ose në këndin e lojërave për fëmijë.

Shërbimi: All inclusive

Pa pagesë: Fitnesi, bajno turke, volejbolli, pikado.Me pagesë: Masazhet, biliardot, lavanderia.

Nerton Beach

All Inclusive

rekomandimi i mysafirëve

vlerësimi i mysafirëve

nga

Përparësitë tuaja

  • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje.
  • Mëngjes për gjumashët.
  • Pije, kafe/çaj dhe ëmbëlsira gjatë ditës.
  • Programe animuese gjate ditës dhe në mbrëmje.

Keni nevojë për ndihmë

Ekipi ynë është në shërbimin tuaj 24/7 t'ju ndihmojë me të gjitha nevojat apo pyetjet tuaja

+381 (0) 38 220 220
+49 (0) 180 30 30 30 6
+41 (0) 315 59 59