• +381 (0) 38 220 220
  • +49 (0) 180 30 30 30 6
  • +41 (0) 44 315 59 59
  • +43 (0) 13 19 10 74
agent login

Për Hotelin

Alva Donna Beach Resort Comfort është e vendosur në mes Qytetit Antik të Sides dhe Teatrit Aspendos, është themeluar në një sipërfaqe prej 32,000 m2, me një pamje të patreguar të Mesdheut ku dielli plotëson detin. 

Pozita: Ajo është 10 km nga qendra e qytetit Side ; 20 km nga qendra Manavgat; 22 km nga teatri I lashte Aspendos, 63 km në qendër të qytetit të Antalias dhe 55 km në Aeroportin ndërkombëtar të Antalias
 
Akomodimi: gjithsej ky kompleks posedon 308 dhoma te vendosura në 6 blloqe. Dhomat janë të dizenjuara me shije dhe ofrojne mikëpritje dhe rehati të paprovuar më herët. Dhomat janë të paisura me minibar, ngohëse uji për kafe dhe çaj,Tv satelit, linjë telefonike direkte, ëc/banjo, kondicioner, balkon, dhomat jane te shtruara me tepih dhe llaminat, tharëse flokësh, peshkir dhe veshje banjoje dhe  papuqe, 237 dhoma kanë pamje nga deti, dhomat kanë sipërfaqe prej 29m2.Hoteli ofron lobi dhe disa restaurante që punojnë tërë kohën.mëngjesi dreka dhe darka shërbehen në restaurantin kryesor ‚horizont. 

Plazhi: hoteli shrihet në plazhin e saj të gjerë me rërë vetëm 100m larg.
 
Dhomat: gjithsej ky kompleks posedon 308 dhoma të vendosura në 6 blloqe, dhomat janë të paisura me minibar, ngohëse uji për kafe dhe çaj, tv satelit, linjë telefonike direkte, ëc/banjo, kondicioner, balkon, dhomat janë të shtruara me tepih dhe llaminat, tharëse flokësh, peshkir dhe veshje banjoje dhe papuqe, 237 dhoma kane pamje nga deti, dhomat kanë sipërfaqe prej 29m2.Ka gjithsej 61 dhoma familjare me pamje nga toka 34m2 me ndamje në mes, 26 dhoma familjare deri 34m2, 132 standarde me pamje nga toka dhe 116 dhoma standarde me pamje nga deti,2 royal suita

Shërbimi: Ultra All Inclusive

Me pagesë: Shërbimi në dhomë, lëng portokali I freskët, spa qendra, shërbimet e bukurisë,internet kafe, shërbimet postare, linja telefonike, mjeku, baby sitter, masazha, loja me birila, sportet motorike dhe biliardo.Pa pagesë: disko, shah, fitness, sauna, banjo turke, ping pong, fusha e tenisit.
 
Argëtimi: Ky hotel ka menduar edhe për argëtimin për të rritur dhe fëmijë: ofron grupe të animatorëve të cilët gjatë tërë koheës organizojnë aktivitete si për të rritur dhe fëmijë në pishina dhe miniklube.

Alva Donna Beach

Ultra All Inclusive

rekomandimi i mysafirëve

vlerësimi i mysafirëve

nga

Përparësitë tuaja

  • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje, me kënd dietal
  • Ushqime të lehta gjatë ditës, bufe për fëmijë
  • Pijet vendore dhe disa lloje te caktuara te pijeve importuara jane ne dispozicion gjate gjithe kohes.
  • Minibari mbusht çdo ditë.

Keni nevojë për ndihmë

Ekipi ynë është në shërbimin tuaj 24/7 t'ju ndihmojë me të gjitha nevojat apo pyetjet tuaja

+381 (0) 38 220 220
+49 (0) 180 30 30 30 6
+41 (0) 315 59 59