• +381 (0) 38 220 220
  • +49 (0) 180 30 30 30 6
  • +41 (0) 44 315 59 59
  • +43 (0) 13 19 10 74
agent login

Për Hotelin

Ky hotel i udhëhequr mirë, për shumë vite konsiderohet si njëri nga hotelet më të preferuar në Side. Komfori dhe shërbimi në nivelin ndërkombëtar vizitorëve u garantojnë pashmangshëm pushime të këndshme.

Pozita: Ky hotel i bukur shtrihet drejtpërdrejt në plazh, rreth 71 km larg nga aeroporti dhe vetëm 3 km në perëndim të Sides. 

Koha e transferit: 60 minuta.

Akomodimi: Kjo godinë gjashtëkatëshe, me gjithsej 296 dhoma, dis-ponon me një recepcion me lobi të rregulluar me shije, dy restorante kryesore të klimatizuar, pastaj tre res-torante tjera A-la carte (me specialitetet italiane, turke dhe kineze), bare të ndryshme, ëmbëltore, diskotekë dhe pishinë të mbyllur. 

Në kopshtin e bukur gjendet një pi-shinë e madhe me ujë të ëmbël dhe rrëshqitëse uji me pjesë të ndarë për fëmijë. Dyqane të ndryshme, sallë televizori, mjeku dhe shërbimet e pastrimit të rrobave (në orë të caktuara dhe me pagesë).

Plazhi: Plazhi është i bukur, më rënie të lehtë në det.

Dhomat: Dhomat janë të mobiluara me komfor dhe që të gjitha kanë banjë /WC, tharëse flokësh, mantel banje, telefon direkt, TV/Sat, kanal muzikor, klimatizim (në orë të caktuara), minibar, kasafortë, qoshe kolltukësh, dysheme të shtruar me tepih dhe ballkon.

Disa prej dhomave kanë pamje nga deti, disa nga natyra e disa nga rruga.

Shërbimi: Ultra All Inclusive

Sporti dhe koha e lirë: Pa pagesë: Dy fusha të forta tenisi (ndriçimi dhe pajisjet me pagesë), pingpong, qendër fitnesi, aerobik, banjë turke, saunë, volejboll uji, pikado, boccia, bilardo, internet dhe PlayStation. Me pagesë: Sauna, masazhi dhe spor-tet e ujit në plazh (varësisht nga moti).

Argëtimi: Programe të ndryshme animative dhe programe të tjera argëtimi.

Fëmijët: Pishinë për fëmijë, rrësh-qitëse uji për fëmijë, ulëse për fëmijë në restorant, buggy dhe shtretër fosh-njash, pa pagesë. Dadot, me pagesë.

Side Star Elegance

Ultra All Inclusive

rekomandimi i mysafirëve

vlerësimi i mysafirëve

nga

Përparësitë tuaja

  • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje; mëngjes për gjumashët
  • Meze, kafe/çaj dhe ëmbëlsira, meze mesnate
  • 3 restorante A-la carte (një vizitë gjatë qëndrimit, me rezervim) me specialitete turke, kineze dhe italiane
  • Pijet alkoolike dhe joalkoolike vendore dhe disa të importuara, gjatë 24 orëve
  • Tenis, pingpong, qendër fitnesi, aerobik, saunë, volejboll uji, pikado, bilardo, boccia, internet dhe PlayStation
  • Programe të larmishme animuese
  • Ombrellat e diellit, shtretërit, mbulesat dhe peshqirët, pa pagesë

Keni nevojë për ndihmë

Ekipi ynë është në shërbimin tuaj 24/7 t'ju ndihmojë me të gjitha nevojat apo pyetjet tuaja

+381 (0) 38 220 220
+49 (0) 180 30 30 30 6
+41 (0) 315 59 59