• +383 (0) 38 220 220
  • +49 (0) 180 30 30 30 6
  • +41 (0) 44 315 59 59
  • +43 (0) 13 19 10 74
agent login

Nga 4 Dhjetor pasagjerët nga 16 vjet përfshirë edhe ata që janë vaksinuar dhe ata që janë shëruar që hyjnë në Zvicër obligohen të kenë me vete Covid-19 PCR testin negativ jo më të vjetër se 72 orë para arritjes. Poashtu duhet ti nënshtrohen një testi të dytë PCR ose Antigen midis ditës së katërt dhe të shtatë pas hyrjes dhe të plotësojnë formularin. https://swissplf.admin.ch/formular

Rezervimi online

Një drejtim Fluturim kthyes Kthimi nga destinacioni i ndryshëm

Fluturim nga

Për në


Kthimi nga

Kthim nëData e nisjes

Data e kthimitTë rritur

Fëmijë

Fëmijë: 2-11 v.

Foshnje

Foshnje: 0–23 m.  • PTK images
  • PTK images
  • PTK images
  • PTK images
  • PTK images
Buletini

Pranoni oferta speciale në e-mail

Rezervo Hotelin
Agent Login

Oferta speciale

Destinacionet

Destinacionet

Fluturime të sigurta dhe komode drejt Prishtinës, Tiranës, Shkupit dhe Ohërit.

Rezervo tani

Partnerët tanë