• +381 (0) 38 220 220
  • +49 (0) 180 30 30 30 6
  • +41 (0) 44 315 59 59
  • +43 (0) 13 19 10 74
agent login

Për Hotelin

Ky hotel, pjesë e rrjetit IC Hotels, i shtrirë një hapsirë prej 94.240 m2 me plazhin rreth 300m nga hoteli, nën hijen e pishave  ju ofron një pushim të papërshkrueshëm në natyrë dhe deti si dhe një shërbim të mrekullueshëm.

Pozita: Ky resort fantastik, pjesë e rrjetit të hoteleve IC Hotels, ndodhet rreth 40 km nga qendra e qytetit të Antalias dhe rreth 30 km nga aeroporti. I ndërtuar në një hapësirë prej 94.240 m2.Koha e transferit: rreth 30 minuta.Akomodimi: Kompleksi posedon recepcionin 24 orësh, klimatizimin, 7 bare të ndryshme si lobi bar, sunset snack bar, dy bare në dy nga pishinat, IC cafe, vitamin bari, disko bari. 

Dhomat: Posedon rreth 464 dhoma, nga të cilat 385 dhoma standarde, 5 dhoma për persona me aftësi të kufizuara, 4 dhoma familjare, 4 suita për fëmijë, 40 villa deluxe, 14 suita junior, 5 suita për seniorë, 2 suita mbretërore, 4 suita të përzgjedhura, 1 villë mbretërore. 

Shërbimi: Ultra All Inclusive

Pijet vendore alkoolike dhe jolakoolike dhe disa të importuara shërbehen prej 10:00 deri 22:00. Bota e qokollatës - shërbehet qokollatë dhe ëmbëlsira në mesditë

Sporti dhe koha e lirë  Ky resort me të vërtetë ju ofron mun-dësinë të pushoni dhe të përjetoni qetësinë që do ta donit, aq shumë sa të shijoni edhe zërin e valëve të Detit Mesdhe, rrezitjen në diell ose të përfshiheni në aktivitete dhe të argëtoheni. Në mbrëmje programe argëtuese si show me vallëzues profesional, show akrobatik të ndryshëm, cirk kinez, cirk mongol, show me lojëra të ndryshme, mjuzikëll, netë turke, party në plazh etj.

Fëmijët: Për t'ju bërë mysafirëve qëndrimin sa më të rehatshëm, në këtë hotel është menduar edhe për fëmijët në "IC Kids Club", me restaurantin e vet, vendet për të fjetur më të vegjlit, sallat e lojërave, qendra e arsimit dhe zhvillimit të aftësive, pishinat enkas për fëmijë, pishinat me aqua parqe, sistemet e rrëshqitjes dhe parqet në natyrë.

IC Santai Family

Ultra All Inclusive

rekomandimi i mysafirëve

vlerësimi i mysafirëve

nga

Përparësitë tuaja

  • Mëngjesi, dreka dhe darka shërbehet në formë byfeje, mëngjes për gjumashë
  • Restaurant a la carte
  • Në mes shujtave snack, kafe /çaj e ëmbëlsira
  • Pije alkoolike dhe joalkoolike lokale dhe disa të importuara ofrohen prej 10:00 - 22:00
  • Ping pong, lojëra në pishinë, fitnes, aerobik, volejboll plazhi, kërcim latin,mini futboll, mini golf, pikado, gjuajtje me hark etj.
  • Cirk kinez, cirk mongol, show me lojëra të ndryshme, mjuzikëll netë turke, party në plazh etj.

Keni nevojë për ndihmë

Ekipi ynë është në shërbimin tuaj 24/7 t'ju ndihmojë me të gjitha nevojat apo pyetjet tuaja

+381 (0) 38 220 220
+49 (0) 180 30 30 30 6
+41 (0) 315 59 59