• +381 (0) 38 220 220
 • +49 (0) 180 30 30 30 6
 • +41 (0) 44 315 59 59
 • +43 (0) 13 19 10 74
agent login

Për Hotelin

Ky objekt luksoz gjendet afër një plazhi të mrekullueshëm që nuk i ofron vetëm familjeve një pushim të ëndërrave.
Të rriturit dhe fëmijët do të kenë kënaqësinë t'i shijojnë dy pishinat moderne që i posedon ky hotel.

Pozita: Drejtpërdrejt i shtrirë në plazh,35 km nga Aeroporti dhe 45 km nga Antalia. Koha e transferit: 40 minuta.

Akomodimi: Ky objekt komfor posedon me tepër se 338 dhoma në godinën kryesore me lobi dhe bar, 4 ashensorë, restorant me klimatizim, restorant A-la carte, kafiteri dhe shumë bare të tjera. Në pjesën e jashtme gjenden 2 pishina mahnitëse, me pjesë të veçantë për fëmijë.Kompleksi mahnitës përmban diskotekë, floktar dhe dyqane të ndrysh-me, shërbim rrobalarës, mjek (me pagesë) etj.

Plazhi: Plazhi me rërë të imët. Shtretërit, mbulesat, ombrellat e diellit dhe peshqirët, pa pagesë.
Dhomat: Dhomat janë të pajisura me banjë/WC, tharëse flokësh, klimatizim, telefon direkt, TV/Sat, minibar, kasafortë, dysheme me tepih dhe ballkon. 

Dhomat familjare: Dhomat në apartamantet 2 katëshe për familjet me fëmijë ofrojnë një komoditet shumë më të madh se në dhomat standarde.

Shërbimi: High Clas All Inclusive

Sporti dhe koha e lirë Pa pagesë: 2 fusha tenisi, bilardo, banjë turke, saunë, xhakuzi, qendër për fitnes, ping pong, fushë basketbolli, squash, kanu, surfing.Me pagesë: Sportet e ujit, loja me birila, masazhi, interneti dhe lojërat kompjuterike.Argëtimi: Programe animuese dhe muzikë live (në ditët e caktuara).

Fëmijët: Në miniklub fëmijët prej 4-12 vjeç mund të gjejnë oferta të ndrysh-me të argëtimit. Gjatë muajit korrik dhe gusht është i hapur Juniorklubi, që gjithashtu ju ofron fëmijëve shumë mundësi për t’u kënaqur dhe për të vepruar.

Aquaparku: Ofron pishinën madhështore me pjesën për fëmijë, si dhe rrëshqitëse uji për kënaqësinë e fëmijëve.

Papillon Zeugma

High Clas All Inclusive

rekomandimi i mysafirëve

vlerësimi i mysafirëve

nga

Përparësitë tuaja

 • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje, mëngjesi për gjumashët
 • Në mesnatë ushqime të lehta dhe supë
 • Të gjitha pijet alkoolike dhe joalkoolike në lobi-bar gjatë tërë kohës (24 orë)
 • Gjatë ditës pije freskuesenë minibar 24 orë shërbimnë dhomë
 • Dy fusha tenisi, banjë turke, saunë, qendër fitnesi, ping-pong, basketboll, skuash
 • Programe animacioni
 • Animacione për fëmijë
 • Ombrellat e diellit, shtretërit, peshqirët dhe mbulesat pa pagesë

Keni nevojë për ndihmë

Ekipi ynë është në shërbimin tuaj 24/7 t'ju ndihmojë me të gjitha nevojat apo pyetjet tuaja

+381 (0) 38 220 220
+49 (0) 180 30 30 30 6
+41 (0) 315 59 59