• +381 (0) 38 220 220
  • +49 (0) 180 30 30 30 6
  • +41 (0) 44 315 59 59
  • +43 (0) 13 19 10 74
agent login

Për Hotelin

Pozita: Ndodhet në afërsi të plazhit (100m), në qendër të qytetit të Alanias, 135 km nga Aeorporti i Antalias.

Akomodimi: Ky hotel i ndërtuar më 2003 dhe i renovuar më 2007, me tri ndërtesa 5-katëshe posedon 53 dhoma familjare dhe 135 dhoma të tjera, ashensorë, këmbimore, hollin për mikpritjen e mysafirëve, lobi barin dhe hapësirën lounge me TV/sat, floktarin, minimarketin etj.Restoranin kryesor ku shërbehen mëngjesi, dreka dhe darka, këndi për lojëra i fëmijëve dhe këndi i pishinave me hapësirën e ndarë për fëmijë, rrëshqitëse uji dhe shërbime tjera të ndryshme.

Dhomat: Të rregulluar në mënyrë shu-më elegante, të pajisura me banjë/WC, dush, tharëse flokësh, TV/Sat, telefon me lidhje direkte, kasafortë. Shumica e dhomave kanë ballkon. Shërbimi i rrobalarjes ofrohet me pagesë.

Shërbimi: All Inclusive Mëngjesi, dreka dhe darka shërbehen në formë bufeje. Pijet vendore alkoolike dhe joalkoolike ofrohen gratis. Sporti dhe koha e lirë Banjë turke, saunë, bilardo, ping pong, internet, pishinë me rrëshqitëse uji. 

Kleopatra Royal Palm

All Inclusive

rekomandimi i mysafirëve

vlerësimi i mysafirëve

nga

Përparësitë tuaja

  • Mëngjesi dreka dhe darka në formë byfeje 
  • Gjatë ditës meze, çaj dhe ëmbëlsira
  • Pijet lokale vendore në shërbim gjatë 24 orëve
  • Animacione gjatë ditës dhe mbrëmjes, muzikë live të zhanreve të ndryshme

Keni nevojë për ndihmë

Ekipi ynë është në shërbimin tuaj 24/7 t'ju ndihmojë me të gjitha nevojat apo pyetjet tuaja

+381 (0) 38 220 220
+49 (0) 180 30 30 30 6
+41 (0) 315 59 59