• +381 (0) 38 220 220
  • +49 (0) 180 30 30 30 6
  • +41 (0) 44 315 59 59
  • +43 (0) 13 19 10 74
agent login

Për Hotelin

Ky hotel simpatik i hapur për herë të parë më 2013, ndodhet në regjionin e Antalyas / Laras. I rrethuar me palma dhe tone pitoreske të së gjelbrës dhe blusë, e bën ende më atraktiv qëndrimin tuaj këtu.Pozita: Hoteli ndodhet rreth 15 km nga qendra e qytetit, që e bën të përshtatshëm edhe për shopping dhe relaks.

Koha e transferit: 15 minuta    

Akomodimi: Hoteli disponon gjithsej 396 dhoma, i shtrirë në një sipërfaqe prej 1750 m². Ka një pishinë të madhe jashtë dhe një pishinë tjetër të brendshme. Hoteli disponon 3 bare, disko, restaurant kryesor, të përshtatshëm edhe për fëmijë.

Posedon 7 restaurante A la carte, qendër për blerje, frizer, qendër bukurije, saunë, banjë turke, qendër fitnesi, internet kafe,  kënd të lojërave të brenshëm dhe të jashtëm. Aqua park me katër rrëshqitëse. Miniklub, snack bar, bar plazhi, plazh privat, sporte uji dhe shkollë për zhytje.

Plazhi: Posedon plazhin privat  i cili ndodhet 330m larg. Plazhi është me rërë dhe guralecë. Ombrellat, shtreterit, mbulesat dhe peshqirët janë pa pagesë.

Dhomat: Hoteli posedon gjithsejt 396 dhoma të mobiluara me shije që përshkojnë me standardet e një hoteli me 5 yje. Te gjitha dhomat posedojnë ballkon, banjo me wc, tharëse flokesh, TV/Sat, kasafortë dhe klimatizim qendror.

Shërbimi: Ultra All Inclusive

Pijet alkoolike dhe joalkoolike ofrohen gjatë 24 orëve.

Sporti dhe koha e lirë: Pa pagesë: Volejboll, pinpong, pikado, saunë, banjë turke, qendër fitnesi dhe dhomë lojërash. Internet wireless. Me pagesë: të gjitha sportet moto-rike, qendra e bukurisë, solariumi Aqua park me katër rrëshqitëse. Miniklub, snack bar, bar plazhi, plazh privat, sporte uji dhe shkollë për zhytje.

Plazhi: Posedon plazhin privat  i cili ndodhet 330m larg. Plazhi është me rërë dhe guralecë. Ombrellat, shtreterit, mbulesat dhe peshqirët janë pa pagesë.

Dhomat: Hoteli posedon gjithsejt 396 dhoma të mobiluara me shije që përshkojnë me standardet e një hoteli me 5 yje. Te gjitha dhomat posedojnë ballkon, banjo me wc, tharëse flokesh, TV/Sat, kasafortë dhe klimatizim qendror.

Ramada Resort

Ultra All Inclusive

Atraktiv!

97%

rekomandimi i mysafirëve

4.5

vlerësimi i mysafirëve

Kaltrina Ademi

nga Kaltrina Ademi

Përparësitë tuaja

  • Mëngjesi, dreka dhe darka sherbëhen në forme bufeje, mëngjes për gjumash
  • Restaurant a la carte
  • Në mes shujtave snak,kafe/çaj dhe ëmbëlsira
  • Pije alkoolike dhe joalkoolike gjatë 24h
  • Pijet alkoolike dhe joalkoolike ofrohen gjatë 24 orëve

Keni nevojë për ndihmë

Ekipi ynë është në shërbimin tuaj 24/7 t'ju ndihmojë me të gjitha nevojat apo pyetjet tuaja

+381 (0) 38 220 220
+49 (0) 180 30 30 30 6
+41 (0) 315 59 59