• +383 (0) 38 220 220
  • +49 (0) 180 30 30 30 6
  • +41 (0) 44 315 59 59
  • +43 (0) 13 19 10 74
agent login

Rezervimi online

Një drejtim Fluturim kthyes Kthimi nga destinacioni i ndryshëm

Fluturim nga

Për në


Kthimi nga

Kthim nëData e nisjes

Data e kthimitTë rritur

Fëmijë

Fëmijë: 2-11 v.

Foshnje

Foshnje: 0–23 m.  • PTK images
  • PTK images
  • PTK images
  • PTK images
  • PTK images
Buletini

Pranoni oferta speciale në e-mail

I would like to receive the Kosova Airlines newsletter and be informed about reduced flight tickets and offers from partners. I agree to allow my email address to be used for the newsletter and related offers in accordance with the data protection regulat

×

Të dashur klient,

Siguria dhe mirëqenia juaj janë prioriteti ynë kryesor prandaj duhet të zbatojmë masa për të mbrojtur pasagjerët tonë gjatë krizës aktuale të koronavirusit. Pasi që nuk është gjithmonë e mundur të ruani distancën prej 1.5 metrash gjatë fluturimit, ju lutemi të përdorni maskë apo edhe shall në aerpolan. I gjithë ekuipazhi i kabinës në kontakt të drejtpërdrejtë me udhëtarët poashtu  do të kenë mbrojtje për gojën dhe hundën.

Së bashku mund të sigurohemi që udhëtimi juaj të jetë i sigurt edhe në kohën e koronavirusit.

Agent Login

Oferta speciale

Destinacionet

Destinacionet

Fluturime të sigurta dhe komode drejt Prishtinës, Tiranës, Shkupit dhe Ohërit.

Rezervo tani
Rezervo Hotelin

Partnerët tanë